dimecres, 30 de gener del 2013

RECEPTA BUTTERCREAM DE VAINILLA:



BUTTERCREAM DE VAINILLA:

250 gr de mantega

325 gr de sucre glas

1 culleradeta d'extracte de vainilla

2-3 culleradetes de llet semidesnatada

colorant (si volem)


PAS A PAS BUTTERCREAM:

Barregem el sucre, la mantega, l'extracte de vainilla i la llet i batem a velocitat baixa durant un minut.


Després pugem a velocitat mitja alta durant almenys 5 min (quan més batem més consistència tindrà) fins que quedi una crema quasi blanca i cremosa.

Finalment afegim el colorant que tinguem.



MUNTATGE PAS A PAS:

En primer lloc cobrim el cupcake amb la buttercream. Això és opcional però està bastant més gustós i queda més uniforme. Jo tinc espàtula però amb un ganivet ho podeu fer la mar de bé.









Muntem la mànega pastissera amb la boquilla 1M Wilton, tallant la mànega per la meitat de la boquilla aproximadament.


Omplim la mànega però no molt per a no escalfar el buttercream amb les nostres mans. Si això passes no quedaria la forma desitjada.


Agafem el cupcake i col·locant la boquilla a sobre fem el gest de dintre cap a fora. 





























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada